Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

ZAJÍMAVOSTI

arr3Novinky září 2018Od jara se opět událo spousta nového. Některé kávy z nabídky zmizely, lépe řečeno jste je dopili.... arr3Novinky březen 2018Za poslední rok jsme rubriku novinek trochu zanedbali, ale novinek je právě teď přehršel. Předně... arr3Kontakt  Amáres coffee - pražírna kávy PoděbradyHusova 24/11290 01 Poděbrady e-mail:... arr3Burundi Mahonda Lot. 2 - NOVINKAJsme rádi, že můžeme do nabídky zařadit tuto novinku. Jedná se o výběrovou kávu z afrického státu... arr3Nová káva v nabídce březen 2017Dovolte nám předatavit první z naších nových káv v nabídce. RWANDA 1000 HILLS Tato káva je... arr3Cascara - čaj z kávových třešníZnáte cascaru? Jedná se o kávové slupky, které jsou po oddělení od kávových zrn dosušeny, aby se... arr3Novinky leden 2017Nejprve nám dovolte popřát vše nejlepší do nového roku 2017, ať je minimálně stejně úspěšný jako ten... arr3Novinky září 2016Po delší době nás opět čekají novinky, které s Vámi budeme postupně sdílet :) Do nabídky se nám... arr3Nová káva v nabídce květen 2016Jsme rádi, že můžeme zařadit do nabídky opět kávu Brazil Peaberry, která je u Vás velmi... arr3Nová káva v nabídceJsme moc rádi, že Vám můžeme nabídnout novou kávu. Kenya Kegwa, v aroma cítíme bergamot a karamel.... arr3Lokální pražírna x supermarketPrvní článek na novém blogu bych rád věnoval základní otázce: Proč je káva z lokální pražírny lepší... arr3PraženíPražení Hlavním rozdílem mezi kávou z pražírny a kávou ze supermarketu je její kvalita a styl... arr3Nová káva v nabídce naší pražírnyDnes slavíme první narozeniny, je to přesně rok, co jsme začali pražit. Uteklo nám to jako voda... arr3Nová káva v nabídceOpět pro Vás chystáme novou kávu do naši nabídky. Nová káva se vyznačujeme malinkými zrníčky, ale o... arr3Výběr nových kávVážení návštěvníci, chystáme pro Vás nové kávy. V nejbližší době bude probíhat jejich... arr3Nové kávy v nabídceS potěšením můžeme říct, že budeme mít během tohoto nebo příštího týdne nové kávy v nabídce. Dorazí... arr3Nové místo, kde můžete ochutnat naši kávuOd tohoto týdne můžete ochutnat naši kávu také v první antikavárně Centrum Komenského na Riegrově... arr3Zprovoznění e-shopuMáme to potěšení Vám představit náš e-shop. Věříme, že se Vám bude líbit a budeme rádi, pokud nám...

KONTAKTY

Amáres coffee
Husova 24/11
290 01 Poděbrady
tel: +420 732 287 525
napište nám

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas  Václavu Marešovi se sídlem Karla Jeřábka 1099, 413 01 Roudnice nad Labem, identifikační číslo: 03750388 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • SmartSelling - aplikace pro komunikaci, web a fakturaci
      SmartSelling a.s., Netroufalky 797/5, 625 00 Brno, Česká republika, DIČ: CZ29210372
    • Google - Google Analytics
      
Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA


    • Facebook 
      Facebook Ireland Ltd, 4 Grand canal square, Dublin 2, Irsko, VAT IE9692928F
    • ServerZone - webhosting
      WEDOS Internet, a.s., Masarykova 1230, 373 41 Hluboká nad Vltavou, Česká republika, IČ: 28115708
    • Smartsupp - chat
      smartsupp.com, s.r.o. Milady Horákové 12, 602 00 Brno, Česká republika, IČ: 03668681
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosím, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů