Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

ZAJÍMAVOSTI

arr3Novinky září 2018Od jara se opět událo spousta nového. Některé kávy z nabídky zmizely, lépe řečeno jste je dopili.... arr3Novinky březen 2018Za poslední rok jsme rubriku novinek trochu zanedbali, ale novinek je právě teď přehršel. Předně... arr3Kontakt  Amáres coffee - pražírna kávy PoděbradyHusova 24/11290 01 Poděbrady e-mail:... arr3Burundi Mahonda Lot. 2 - NOVINKAJsme rádi, že můžeme do nabídky zařadit tuto novinku. Jedná se o výběrovou kávu z afrického státu... arr3Nová káva v nabídce březen 2017Dovolte nám předatavit první z naších nových káv v nabídce. RWANDA 1000 HILLS Tato káva je... arr3Cascara - čaj z kávových třešníZnáte cascaru? Jedná se o kávové slupky, které jsou po oddělení od kávových zrn dosušeny, aby se... arr3Novinky leden 2017Nejprve nám dovolte popřát vše nejlepší do nového roku 2017, ať je minimálně stejně úspěšný jako ten... arr3Novinky září 2016Po delší době nás opět čekají novinky, které s Vámi budeme postupně sdílet :) Do nabídky se nám... arr3Nová káva v nabídce květen 2016Jsme rádi, že můžeme zařadit do nabídky opět kávu Brazil Peaberry, která je u Vás velmi... arr3Nová káva v nabídceJsme moc rádi, že Vám můžeme nabídnout novou kávu. Kenya Kegwa, v aroma cítíme bergamot a karamel.... arr3Lokální pražírna x supermarketPrvní článek na novém blogu bych rád věnoval základní otázce: Proč je káva z lokální pražírny lepší... arr3PraženíPražení Hlavním rozdílem mezi kávou z pražírny a kávou ze supermarketu je její kvalita a styl... arr3Nová káva v nabídce naší pražírnyDnes slavíme první narozeniny, je to přesně rok, co jsme začali pražit. Uteklo nám to jako voda... arr3Nová káva v nabídceOpět pro Vás chystáme novou kávu do naši nabídky. Nová káva se vyznačujeme malinkými zrníčky, ale o... arr3Výběr nových kávVážení návštěvníci, chystáme pro Vás nové kávy. V nejbližší době bude probíhat jejich... arr3Nové kávy v nabídceS potěšením můžeme říct, že budeme mít během tohoto nebo příštího týdne nové kávy v nabídce. Dorazí... arr3Nové místo, kde můžete ochutnat naši kávuOd tohoto týdne můžete ochutnat naši kávu také v první antikavárně Centrum Komenského na Riegrově... arr3Zprovoznění e-shopuMáme to potěšení Vám představit náš e-shop. Věříme, že se Vám bude líbit a budeme rádi, pokud nám...

KONTAKTY

Amáres coffee
Husova 24/11
290 01 Poděbrady
tel: +420 732 287 525
napište nám

Ochrana osobních údajů e-shopu kavapodebrady.eu
  1. Podnikatel Václav Mareš se sídlem Karla Jeřábka 1099, 413 01 Roudnice nad Labem, identifikační číslo: 03750388 (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno podnikatelem Václavem Marešem se sídlem Karla Jeřábka 1099, 413 01 Roudnice nad Labem, tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • SmartSelling - aplikace pro komunikaci, web a fakturaci
      SmartSelling a.s., Netroufalky 797/5, 625 00 Brno, Česká republika, DIČ: CZ29210372
    • Google - Google Analytics
      
Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA


    • Facebook 
      Facebook Ireland Ltd, 4 Grand canal square, Dublin 2, Irsko, VAT IE9692928F
    • ServerZone - webhosting
      WEDOS Internet, a.s., Masarykova 1230, 373 41 Hluboká nad Vltavou, Česká republika, IČ: 28115708
    • Smartsupp - chat
      smartsupp.com, s.r.o. Milady Horákové 12, 602 00 Brno, Česká republika, IČ: 03668681

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese info@kavapodebrady.eu

  6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky kavapodebrady.eu, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

        • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
        • základní funkčnosti webových stránek

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
      • Poskytovatelem služby Facebook Pixel, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA. 
      • Služby Sklik od Seznam.cz, provozované společností Seznam.cz, a.s., sídlem Radlická 3294/10, Praha 5 - Smíchov, PSČ 150 00, Česká republika, IČ 26168685. 
  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.